graphicanews

Εκδηλώσεις

FESPA Global Print Expo 2023 στο Μόναχο

την 30 Μαρτίου, 2023

490 εκθέτες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στις εκθέσεις FESPA Global Print Expo, European Sign Expo και Personalization Experience 2023, συμπεριλαμβανομένων 95 επιχειρήσεων/προμηθευτών που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις τα τελευταία δύο χρόνια λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, πέρα από τις εταιρείες που απείχαν εξαιτίας του Covid τα προηγούμενα χρόνια, η έκθεση θα έχει φέτος και 78 νέους εκθέτες.
Μεταξύ των μεγάλων ονομάτων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν προϊόντα των εταιρειών Durst, Brother, Mimaki, HP αλλά και μηχανήματα εκτύπωσης & επεξεργασίας από τις AGFA, Aleph, Canon, Epson, Fujifilm, Kongsberg, Swissqprint, Ricoh, Roland και άλλες.

Ο επικεφαλής της FESPA Global Print Expo, Michael Ryan δήλωσε σχετικά: «Οι εκθέτες που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε προηγούμενες διοργανώσεις της FESPA τα τελευταία χρόνια, ανυπομονούν να μοιραστούν τις καινοτομίες και την τεχνογνωσία τους με τους επισκέπτες μας. Και γνωρίζουμε ότι οι επαγγελματίες του κλάδου επωφελούνται πάρα πολύ από τη δυνατότητα να βλέπουν προϊόντα από πολλούς προμηθευτές σε ένα μέρος, βοηθώντας τους να συγκρίνουν και να αξιολογήσουν τις σωστές επενδύσεις για την επιχείρησή τους. Η αποστολή μας φέτος είναι να δώσουμε πολύτιμες νέες προοπτικές στους τυπογράφους και τους επιγραφοποιούς. Με την ισχυρότερη σειρά εκθετών FESPA από το 2019, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι επισκέπτες στο Μόναχο τον Μάιο θα είναι στο καλύτερο μέρος για να λάβουν τις γνώσεις και τις συμβουλές που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις παραγωγής τους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες και να φανταστούν το επιχειρηματικό τους μέλλον.

Η Fespa Global Print Expo, η European Sign Expo και η Personalization Experience θα πραγματοποιηθούν στο εκθεσιακό κέντρο Messe Munich από τις 23 έως τις 26 Μαΐου.
Περισσότερες πληροφορίες για τους επισκέπτες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: fespaglobalprintexpo.com